Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van het naar u opsturen gecrediteerd.

Enkel de kosten voor het retoursturen van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cornelieathome.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product en een kopie van uw retourmelding reeds in goede orde retour ontvangen is
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt.

Het retouradres is:
Cornelie at home
Illinckstraat 9
6961 DM Eerbeek

De verzendkosten worden alleen vergoed indien u de gehele bestelling terug stuurt. Indien u 1 of meerdere producten houdt van de bestelling dan worden de verzendkosten niet terug geboekt.

De kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden zijn voor uw rekening. Wij streven ernaar uw retour binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket af te behandelen. Het aankoopbedrag zal uiterlijk doch binnen 30 dagen worden terug geboekt.

Handgemaakte producten
Handgemaakte producten en producten gemaakt uit oude materialen wijken altijd af van de getoonde foto’s. Dit hoort bij een handgemaakt product of producten die uit oude materialen zijn vervaardigd en is geen reden voor retour. Het zijn uniek items, de afmetingen variëren alsmede de vorm. De amberblokjes zijn handgemaakt, het gewicht kan variëren.

 

 

 

 

 

 

Cornelie at Home
illinckstraat 9
6961 DM Eerbeek
Tel: 06-22893309
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO