BTW

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Betalen

Bij Cornelie at Home kan je gemakkelijk en veilig betalen via iDeal, en Paypal. Deze betaalservices wordt technisch mogelijk gemaakt door Paypro.

Wat is iDEAL?

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde elektronische omgeving van de eigen bank.

Kom je het artikel afhalen dan dien je het bedrag vooraf over te maken naar rekeningnummer: NL06KNAB0404715516 t.n.v. Cornelie at home of contant te betalen.

Vanaf € 75,00 zijn de verzendkosten gratis. Alle producten, die in de webwinkel aangeboden worden, kunnen bij je thuis bezorgd worden of naar een ander aangegeven adres. Onderstaande bezorgvoorwaarden gelden voor bestellingen die via de webwinkel worden geplaatst. Er wordt duidelijk in het winkelwagentje aangegeven wat de eventuele bezorgkosten zijn van jouw bestelling.

  • vanaf € 75,00 geen verzendkosten
  • pakketpost (€ 7,50)

NB: Levering buiten Nederland of op de Waddeneilanden kunnen extra kosten met zich meebrengen. Wij zullen contact met je opnemen wat de bijkomende kosten zijn en wanneer er geleverd gaat worden.

Levertijd

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur? Dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestel je op werkdagen na 15.00 uur? Dan wordt jouw bestelling de eerst volgende werkdag verzonden. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, ontvang je de dinsdag daarop. Onder voorbehoud van voorraad.

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO